Стопкадър Нова НюзИкономист захапа бившия финансов министър.Когато поискахме минималната работна заплата да

...
Стопкадър Нова НюзИкономист захапа бившия финансов министър.Когато поискахме минималната работна заплата да
Коментари Харесай

Григорова: Когато поискахме минамалната заплата да стане 850 лева, Асен Василев отказа, но сега наддава като на селска сватба

Стопкадър Нова Нюз

Икономист захапа някогашния финансов министър.

Когато поискахме минималната работна заплата да стане 850 лв. - както директивата споделя - да е 50% от междинната, Асен Василев сподели, че не може. Сега по време на предизборната акция наддава като на селска женитба. Това не е отговорно политическо държание. Доходите би трябвало да се усилват. Инфлацията е вследствие от цените на горивата. Мерките на Европейски Съюз демонстрират стабилно поглъщане при възторжени фанфари от Брюксел. Това разяснява по Нова Нюз икономическият консултант на КТ " Подкрепа " Ваня Григорова за " Твоят ден ".

" На 15 септември би трябвало да поговорим за опасенията на шефове, които не знаят по какъв начин ще се отопляват и може би ще би трябвало да преминат в дървена почивка. " Газпром " дава най-ниска цена по дълготрайния контракт, а не по краткосрочните покупки. Това значи, че настощата обстановка е преференциална за Русия, тъй като получава повече пари. Продължаваме да вземаме полутечен газ от Русия, Европа също ", съобщи тя.

Според нея мините в комплекса Топлоелектрическа централа " Марица-Изток " нямат аварийни елементи и ленти за въглищата и изнемогват. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР